Despre noi | Mens Sana

Despre noi

Despre asociatie

Asociatia pentru Educatie si Sanatate MENS SANA promoveaza valori morale, culturale si spirituale, in scopul informarii tinerelor generatii dar si a a celor ce au in sarcina lor educatia acestora.
Proiectelor de educatie nonformala pe care le propunem, vizeaza cresterea calitatii vietii, sporirea interesului pentru studiu si evolutie, pentru ca la baza unei societati evoluate sta o educatie solida.
Asociatia pentru Educatie si Sanatate MENS SANA organizeaza si sustine ateliere de lucru, seminarii si workshopuri pentru elevi, studenti, cadre didactice din invatamantul universitar si preuniversitar si personal nedidactic din cadrul unitatilor scolare.

Echipa

Asociatia pentru Educatie si Sanatate MENS SANA inseamna o echipa de psihologi, medici si specialisti in diverse alte domenii, ce isi dedica activitatea obtinerii unui plus de calitate pentru viata tinerelor generatii dar si a celor ce trebuie sa ii ghideze pe lungul drum al cunoasterii.

Intr-o lume plina de tentatii, de valori ambigue si de intrebari fara raspuns, daca ne gandim la ceea ce trebuie sa facem pentru a schimba viitorul, sarcina cea mai grea le revine dascalilor. Daca o masinarie produce piese strambe, nu e suficient sa indreptam piesele ci sa reparam masinaria. – Psih. Lorena Diaconescu (Presedinte al Asociatiei pentru Educatie si Sanatate MENS SANA)

Dezvoltarea personala inseamna intelegerea si invatarea unor “mici” detalii ce constituie temelia pentru orice cariera, construiesc increderea in noi insine si cuprind aspecte importante despre cum sa dobandim comportamente dezirabile in diverse contexte de viata.– Psih. Lorena Diaconescu (Presedinte al Asociatiei pentru Educatie si Sanatate MENS SANA)