Cufarul cu emotii

Asociaţia pentru Educatie si Sanatate MENS SANA, are plăcerea de a vă anunţa lansarea proiectului CUFARUL CU EMOTII, care se va derula în perioada 16 octombrie-10 decembrie 2023.

Proiectul beneficiază de cofinanţare de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” în domeniul cultură, în baza prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Obiectivul general al proiectului este: dezvoltarea și promovarea activităților culturale care pot contribui la educatia emotionala, la modelarea si intarirea comportamentelor pro-sociale ce au la baza insusirea elementelor principale in relationarea armonioasa prin metode de educatie non-formala, respectiv educatie prin teatru, lectura/storytelling si ateliere interactive de dezvoltare personala si creativitate, oferite grupului tinta, reprezentand un demers timpuriu in preventia bullyingului si a manifestarilor violente.