Aleg sa fiu independent | Mens Sana

Aleg sa fiu independent

„Aleg sa fiu independent”-un proiect implementat de Asociația pentru Educație și Sănătate MENS SANA, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, in orasele Fieni, Moreni, Targoviste si Pucioasa.

Proiectul s-a adresat deopotrivă adolescenților si adulților, respectiv părinți și cadre didactice. Metoda de lucru si abordarea specialiștilor Asociației au fost apreciate iar feedbackurile au fost pozitive. Au participat peste 400 de elevi si peste 250 de adulți, dublandu-se astfel numărul persoanelor din grupul țintă prevăzut inițial în proiect. 
 
Subiectele dezbătute au fost de maxim interes: dependențele de alcool, tutun, jocuri de noroc, droguri, zahar etc, precum și gestionarea situațiilor de pericol cu care se pot confrunta copiii si adolescenții în ziua de astăzi. 
 
Activitățile proiectului, reacțiile pozitive si solicitările de a continua aceste actiuni pe care le-am primit atat de la parinti/cadre didactice cat si de la copii, demonstreaza inca o data necesitatea educatiei non-formale. Asociația pt Educație și Sănătate MENS SANA va continua proiectele de educație in anii urmatori, dupa o metoda de lucru proprie, inedită.